_________________________________________________________________________________________________________________________

Michel

Na burn-out verschijnselen ben ik bij Ursula terecht gekomen via mijn vrouw.
Mijn vrouw heeft in het kort verteld wat er allemaal de revue gepasseerd was de laatste 1,5 jaar en gevraagd of Ursula mij misschien kon helpen.

Ik ben bij Ursula geweest voor de 1e behandeling en die was heel apart.
Ik kreeg rillingen over mijn rug en later in de behandeling kreeg ik het gevoel alsof er een warme en rustgevende gloed op mij neerdaalde, echt heel bijzonder.
Naarmate de behandelingen vorderden ging het met mij steeds beter.
Ik kon weer lachen en ging de dingen positief bekijken, wat me nu nog niet altijd lukt maar wel steeds beter afgaat.

Ik ga zo nu en dan weer naar Ursula toe om de boel weer te “resetten” zodat ik weer met frisse moed verder kan met dank aan Ursula.

Echt een aanrader voor als je met je zelf in de knoei zit, Ursula weet waar ze mee bezig is.

_________________________________________________________________________________________________________________________

THEO
Een paar jaar geleden, was ik zo kwaad geworden op een bepaalde instantie, dat ik niet meer normaal functioneerde.
Nooit geweten dat ik zo boos kon zijn.
Ik kwam bij Ursula terecht en al na één behandeling kon ik alles weer op een rijtje zetten.
De boosheid was nog niet echt weg, maar Ursula had me uit het dal getrokken en leerde me er mee om te gaan door
dat negatieve niet toe te laten wat wonderbaarlijk snel werkte.
Ik ga nu af en toe voor een behandeling naar Ursula om m’n hoofd weer even leeg te maken.
Een aanrader.

____________________________________________________________________________________________________________________________

HOND BANJER:
Onze hond Banjer had op de één of andere manier een trauma opgelopen.
Durfde niet meer in de tuin te komen en was tijdens het uitlaten heel angstig.
Ook naar ons toe.
Met veel liefde en geduld hebben we van alles geprobeerd, met af en toe een klein succesje, maar geen grote vooruitgang.
Uiteindelijk hebben we een foto van Banjer naar Ursula gemaild en zij heeft hem op afstand een paar keer behandeld.
We wisten niet wat ons en hem overkwam.
Hij is nog niet helemaal de oude, maar hij gaat nu met sprongen vooruit.
Banjer loopt weer in de tuin en is weer vrolijk met uitlaten.
Wij hebben bijna onze oude hond terug.

Ursula bedankt.


MAGNETISEREN EN SPIEGELEN MET DE PAARDEN:

Ik kwam terecht bij Ursula door mijn moeder die komt er regelmatig. Geen idee wat me te wachten stond, nog steeds zou ik niet goed kunnen omschrijven water gebeurd.Ik weet wel dat ik me na elke keer weer sterker voelde niet perse lichamelijk maar geestelijk, ook heb ik geleerd open te staan voor wat er nog meer is in het leven dan dat wat wij alleen zien of willen zien. Ook heb ik altijd fijn met Ursula kunnen praten en heeft ze me geholpen de juiste keuzes te maken op de meest moeilijke kruispunten in het leven. De sessie met het paard was ook heel intens, weer geen idee wat ik moest verwachten maar zonder dat het paard letterlijk terug praat is alles wat ik wilde weten beantwoord. Ben erg dankbaar voor alles wat ik heb mogen voelen, leren en begrijpen, het maakt niet uit waar of in wie je geloofd als je maar kracht kan halen uit dat wat je geloofd!
Mocht ik weeres in NL zijn kom ik zeker weer langs! – Liefs INGE

 DE BENAUWDHEID WAS VERDWENEN:
Ik was al een paar dagen benauwd en had hart kloppingen .Toen het maar aan hield ben ik naar Ursula toe gegaan voor hulp. Zij heeft mij een behandeling gegeven. De benauwdheid was verdwenen, en mijn hart is rustiger geworden. Een aantal jaar daarvoor ben ik ook bij Ursula geweest. Ik kon slecht lopen en had pijn in mijn voeten. Na een behandeling was de pijn verdwenen en kon ik weer goed lopen. Ik was er heel blij mee en kon gelukkig alles weer doen.
Ik ben haar en de hulp van boven heel dankbaar.
Ik dank je lieverd, je moeder –WESSELA

 EEN UUR PURE ONTSPANNING DIE VERDER GAAT DAN DAT:

Ik ben 7 jaar geleden bij Ursula gekomen met nekklachten. Ontstaan door een klap in mijn nek. Whiplash. Ik had al veel therapieën in het reguliere circuit doorlopen, maar zonder resultaat….Mijn nek blijft een zwakke plek, maar door de behandelingen bij Ursula zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen. Ik kom ongeveer 6 keer per jaar voor een behandeling en dat blijft een cadeau aan mijzelf. Tijdens de behandeling geeft zij aan wat zij voelt en geeft aan waar er eventueel problemen zijn. Dat werkt door in het brein en het geeft inzichten in mijzelf. Mijn lijf reageert altijd direct tijdens de behandeling, ik voel de energie weer stromen. Een uur pure ontspanning die verder gaat dan dat. Dat is bijna niet uit te leggen, dat moet je eigenlijk ervaren. Ik ben meer in balans en daar ben ik blij mee! – KARIN


JE ZOU WILLEN DAT HET LEVEN ALTIJD MOOI IN BALNS IS, MAAR DAT IS HET HELAAS NIET :
Een jaar of zes geleden was dat bij mij het geval en via via ben ik in contact gekomen met Ursula. Sinds die tijd maak ik een paar keer per jaar een afspraak voor een behandeling. De benadering van Ursula is puur en oprecht, de cliënt in dit geval is sceptisch en wil overal een verklaring voor hebben. Maar Ursula kan dat hebben en de cliënt is in al die jaren wel duidelijk geworden dat niet overal een verklaring voor is.
De frequentie van mijn bezoeken is erg wisselend, standaard wacht ik dan toch vaak weer te lang met het maken van een afspraak. Het gevolg hiervan is dat er hard gewerkt moet worden om de boel weer op de rit te krijgen. Tijdens de behandelingen kom ik meestal in een stadium terecht dat ik niet slaap maar wel heel ver weg ben. Meer ontspannen kan het lichaam niet zijn in mijn optiek en veelal zie ik allerlei kleuren, sterren en licht.
In het lichaam gebeurt van alles van binnen tijdens de behandeling, als men vraagt wat ik dan voel, zeg ik vaak dat het net lijkt of er van die zuurstofbelletjes zoals in een aquarium door m’n lichaam borrelen. Een enkele keer, wanneer ik echt weer te lang gewacht heb met het maken van een afspraak, voelt het lichaam heel zwaar en lijkt het alsof ik door de behandeltafel getrokken wordt.
Soms denk ik wel eens dat het suggestie is en ga ik weer op zoek naar die verklaring. Maar evenzoveel keren wordt ik dan toch weer getriggerd om een afspraak te maken. Die verklaring is er niet, wat er wel is na een behandeling is een lichaam wat weer een stuk beter in balans is, waar de energie weer stroomt en waar meer rust is in het hoofd. Daarnaast altijd het welgemeende advies, Kees leef nou eens meer vanuit je hart en wat minder uit je hoofd en laat de dingen los waar je toch geen grip op hebt. Steevast antwoord ik dan dat ik m’n best zal doen, maar het is een mooie geruststelling dat wanneer ik dat dan toch niet genoeg doe, gewoon ff Ursula kan bellen voor een afspraak. – KEES

 NA EEN BEHANDELING VOELT HET ALSOF MIJN LICHAAM GERESET IS< IK VOEL ME ENERGIEKER EN KRACHTIGER:
“Een paar jaar geleden ben ik begonnen met af en toe een behandeling nemen bij Ursula. Ursula kan goed magnetiseren en kan veel vertellen over waar het pijn doet of waar het zwaar voelt in je lichaam (zij gaat hiermee dan aan de slag). Als ik bij Ursula ben voor een behandeling, voel ik me altijd op me gemak. Tijdens de behandeling wordt je niet aangeraakt, maar soms voel je zware energie uit je lichaam worden gehaald. Ik kijk vaak naar het plafond, waar ik dingen/vormen zie oplichten. Zo heb ik bijvoorbeeld wel eens (halve) hartjes gezien, een silhouet of andere vormen. Ursula kan dan vertellen wat dat betekent of waar het voor staat. Het is bijzonder om dat te ervaren omdat ik dit normaal gesproken niet zie. Na een behandeling voelt het alsof mijn lichaam gereset is, ik voel me energieker en krachtiger.” – MANJA