Energetische healing

Heeft u last van lichamelijke of geestelijke klachten? Van chronische pijn tot vermoeidheid of stress: in veel gevallen kan energetische therapie uitkomst bieden. De blokkades waar we vaak mee te maken hebben zijn energetisch van aard, dat wil zeggen dat de blokkades plaatsvinden in ons energielichaam. Ons lichaam of geest geeft een signaal af dat er iets niet in orde is. Een magnetiseur kan door middel van een healing het evenwicht op alle niveaus herstellen en zorgen dat je weer terug in balans komt. Tijdens mijn behandeling staat het opruimen van oude problemen en activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal. Op deze manier kan ik doelgericht meehelpen bij het wegnemen van blokkades. De klachten zullen afnemen en soms zelfs volledig verdwijnen.
Hoe vaak iemand een behandeling nodig heeft is afhankelijk van de aard en de intensiteit van de klacht. Soms zijn een paar behandelingen voldoende, maar in andere situaties duurt het langer voordat de klachten verholpen zijn.

Wat zijn de voordelen van een healing?
De klachten kunnen dankzij een healing afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.  De voordelen:
– je voelt je lekkerder in je vel
– de lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen
– je krijgt meer zelfvertrouwen
– je hebt meer rust
– je voelt je beter in balans

Voor wie?
Een healing is voor iedereen die te kampen heeft met fysieke pijn, niet lekker in zijn vel zit of behoefte heeft aan meer energie. Mijn behandelingen zijn er voor de mensen die op zoek zijn naar zichzelf en bereid zijn (oude) problemen op te ruimen en ook voor degenen die in de reguliere gezondheidszorg niet verder geholpen kunnen worden.

Mijn methode
Mijn behandeling is liefdevol en direct. Ik heb mijn methode zodanig uitgewerkt dat ik een optimale combinatie kan maken tussen praktische coaching en het werken op energetisch niveau. Mijn kracht is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen en het overdragen van nieuwe energie.
Tijdens de healing komen alle chakra’s aan de beurt en vertel ik veel, want alles wat ik van boven en van de gidsen doorkrijg deel ik.

behandelkamer-2 kamer2 behandelkamer-ursulavanhal

Hoe vaak?
De hoeveelheid is afhankelijk van wat u bereiken wilt. Soms is een behandeling voldoende, meestal zijn meerdere sessies nodig. Aan het einde van iedere sessie kijken we naar het effect van de behandeling en bespreken we de wensen en hoe we verder gaan.

Tarieven en contact
Wilt u weten wat de tarieven van de behandelingen zijn neem dan contact met me op.